Circulaire economie in de openbare ruimte & Big data inzetten voor het verkeer Problemen met de weergave? Bekijk de nieuwsbrief online
Roelofs
Roelofs
dag van de openbare ruimte 2017
De Dag van de Openbare Ruimte is al jaren de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland.

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Wij gaan graag de uitdaging aan om samen met u een duurzame openbare ruimte te creëren. Bezoek Roelofs op standnummer 3.5.51 of bezoek één van de twee lezingen die door ons worden verzorgd.  
Meer informatie en gratis registreren
lezing:
circulaire economie in de openbare ruimte
 
Het toepassen van de circulaire methodieken in de openbare ruimte staat in de kinderschoenen. Wat is er nodig om de gewenste transitie naar een circulaire economie daadwerkelijk en op brede schaal in gang te kunnen zetten? En wat is de rol van de gemeenten hierin?

Lees meer
 
lezing:
big data bij verkeersonderzoek
 
Hoe kunt u big data inzetten bij het creëren van een veilige verkeerssituatie? En hoe gebruikt u de informatie als communicatie-instrument richting organisaties, burgers en politiek? Aan de hand van voorbeelden wil Tim Adema u inspireren en een andere, innovatieve kijk geven op het verkeer. 
Lees meer
 
Roelofs
ROELOFS WINT
EERSTE circulaire CIVIELE AANBESTEDING
VAN NEDERLAND!
Een mijlpaal in de wereld van de civiele techniek. Onlangs vond de uitslag plaats van de eerste circulaire civiele aanbesteding in Nederland, namelijk wijk De Parken in Apeldoorn. De Roelofs visie, waarbij circulaire economie in de infra wordt toegepast, heeft ervoor gezorgd dat het projectteam van Roelofs eerste geworden is!
Lees meer over onze circulaire aanpak
 
Roelofs
mooie stijging in top 50 ingenieursbureaus
De ingenieurstak van Roelofs is opgeklommen tot plaats 37 in de top 50 ingenieursbureaus van Nederland. Dit blijkt uit de publicatie van Technisch Weekblad, dat elk jaar de top 50 opstelt.
Lees volledig nieuwsbericht
 
Volg Roelofs op:
Download onze app:
 
Roelofs
lignine fietspad in wageningen geopend!

Op maandag 26 juni 2017 vond in Wageningen de feestelijke opening plaats van het eerste fietspad van lignine asfalt, dat door Roelofs is aangelegd. De opening werd gecombineerd met het symposium ‘Op weg naar bitumen-vrij asfalt’.

Deklaag met lignine
Met sponsoring van de provincie Gelderland, gemeente Wageningen en Wageningen University & Research is het mogelijk gemaakt om het fietspad op de campus van een innovatieve deklaag te voorzien waarin drie typen lignines zijn verwerkt in drie afzonderlijke proefvakken. Het fietspad is aangelegd door Roelofs. De komende jaren wordt uitgebreid gemonitord hoe de deklaag zich ‘gedraagt’ onder verschillende weersomstandigheden.  

Lees meer over lignine
 
Roelofs
Postbus 12
7683 ZG Den Ham
Nederland
Tel:+31 (0)546 67 88 88
Contact: mail ons
Klik hier als u zich wilt afmelden voor deze nieuwsbrief