Vraag gratis kaarten aan voor de DOR | Wereldprimeur: toiletpapier in asfalt | Top 50 ingenieursbureaus van NL | Blog Mobiliteit 

2016 - nr. 3
Problemen met de weergave? Bekijk de nieuwsbrief online
Roelofs


In bouwteam geen uitlopende planning, meerwerk of klachten vanuit de omgeving. Dat klinkt wel heel mooi - en dat is het ook. Roelofs informeert u graag over deze samenwerkingsvorm, waarbij van begin tot eind als één team aan een project wordt gewerkt. Daarom wordt in elke nieuwsbrief één van de voordelen van een bouwteam uitgelicht.


TEVREDEN OMGEVING EN STAKEHOLDERS
In een bouwteam gaat het om samenwerken. De omgeving en stakeholders worden als onderdeel van het team optimaal betrokken. Op deze manier kunnen alle wensen optimaal worden aangekaart en besproken, wat uiteindelijk een tevreden omgeving en stakeholders oplevert!


Het afgelopen jaar heeft Roelofs in het kader van 'Herinrichting Dijkhuizen' de dorpskern van Ruinerwold vernieuwd. Bij dit participatieproject lag de regie volledig bij de projectgroep, die koos voor een bouwteamconstructie. 


Bij de afsluiting van het project is de projectgroep gevraagd om een korte anekdote op te schrijven, waarin omschreven wordt hoe elk projectlid de samenwerking met Roelofs heeft ervaren. Bekijk hier voorbeelden van deze anekdotes!


Lees meer over de 10 voordelen van een bouwteam
 
wereldprimeur
 
In samenwerking met diverse partijen heeft Roelofs een product ontwikkeld waarbij toiletpapier kan worden hergebruikt in wegen. Deze vorm van hergebruik is tot nu toe uniek in de wereld!
Lees meer
 
top 50 van nederland
 
De ingenieurstak van Roelofs is opgeklommen tot plaats 47 van de top 50 ingenieursbureaus van Nederland! Dit blijkt uit de publicatie van Technisch Weekblad, die elk jaar de top 50 opstelt.
Lees meer
 
Roelofs
vijf stappen voor het bepalen van een kruispunt
Je kent het wel: wachten voor een rood verkeerslicht terwijl er helemaal geen verkeer aan komt. Voor veel mensen is niets frustrerender dan wachten en langzaam rijden in het verkeer.

Dit is helaas wel vaak het geval bij kruispunten. Om de overlast te beperken is het belangrijk dat per situatie wordt bestudeerd bij welk kruispunttype het verkeer het snelst kan doorstromen, zonder dat de verkeersveiligheid negatief wordt beïnvloed. Daarom in onze nieuwe blog vijf stappen voor het bepalen van het meest geschikte kruispunttype.
Lees de blog
 
Volg Roelofs op:
Download onze app:
 
Dag van de openbare ruimte 2016
De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. Roelofs is dit jaar wederom aanwezig met een stand en nodigt u graag uit voor deze vakbeurs!
Vraag gratis kaarten aan
 
                              
vacatures
 
Een greep uit onze vacatures:
  • Hoofd kenniscluster Beton
  • Hoofd kenniscluster Ener-
    gie & Milieu
  • Ontwerper
  • Calculator
  • Assistent ontwerper
Bekijk alle vacatures
 
agenda
 
27 augustus 2016
Triathlon Veenendaal

22 september 2016
Nederlandse Rioleringspraktijkdag

24 september 2016
Sport op de As in Friesland

Bekijk volledige agenda
 
wat vond u van deze nieuwsbrief?
                                       
 
Roelofs
Postbus 12
7683 ZG Den Ham
Nederland
Tel:+31 (0)546 67 88 88
Contact: mail ons
Klik hier als u zich wilt afmelden voor deze nieuwsbrief