Opbouw Weiersbrug Assen | Dag van de Bouw | Aanleg Schuimbitumen

2016 - nr. 2
Problemen met de weergave? Bekijk de nieuwsbrief online
Roelofs


In bouwteam geen uitlopende planning, meerwerk of klachten vanuit de omgeving. Dat klinkt wel heel mooi - en dat is het ook. Roelofs informeert u graag over deze samenwerkingsvorm, waarbij van begint tot eind als één team aan een project wordt gewerkt. Daarom wordt in elke nieuwsbrief één van de voordelen van een bouwteam uitgelicht.

VOLLEDIGE FOCUS OP KWALITEIT
In de bouwteamvergaderingen wordt open kaart gespeeld en worden duidelijke afspraken gemaakt. Daarnaast heeft de opdrachtgever de kaders, met eventueel een plafondprijs, al vastgesteld. Hierdoor kunnen alle partijen zich volledig focussen op de kwalitatieve aspecten van het project.

In 2013 en 2014 heeft Roelofs in het kader van 'Tubbergen Bruist' het centrum van Tubbergen vernieuwd. Er is vanuit de gemeente gekozen voor een bouwteamconstructie. Erwin Morsink, projectleider van de gemeente Tubbergen, vertelt over dit project:



Lees meer over de voordelen van een bouwteam
 
Volg Roelofs op:
Download onze app:
 
Roelofs
OPBOUW WEIERSBRUG IN ASSEN
De Weiersbrug in Assen is in de laatste week van april geplaatst. Het transport van de brug leverde veel bekijks op! 
Lees meer over de plaatsing en het project
 
Roelofs
Lees meer over de Dag van de Bouw
 
Roelofs
AANLEG SCHUIMBITUMEN IN TIEL
Op woensdag 23 maart 2016 heeft Roelofs, in samenwerking met meerdere partijen, schuimbitumen aangebracht in Tiel. De toepassing van dit innovatieve middel biedt verschillende voordelen en zorgt ervoor dat de weg weer aan de gestelde eisen voldoet.

De bovenste, teerhoudende asfaltlaag van de weg is verwijderd en afgevoerd. Het materiaal daaronder, bestaande uit de resterende asfaltlaag inclusief de fundering van hoogovenslakken, is doorgefreesd en vervolgens gemengd met schuimbitumen. Hierdoor ontstaat een solide nieuwe fundering die als flexibel kan worden beschouwd ten opzichte van een ‘starre’ fundering als hoogovenslakken.
Lees meer over de werking van schuimbitumen op onze website
 
wat vond u van deze nieuwsbrief?
                                       
 
Roelofs
Postbus 12
7683 ZG Den Ham
Nederland
Tel:+31 (0)546 67 88 88
Contact: mail ons
Klik hier als u zich wilt afmelden voor deze nieuwsbrief